logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція доктора Крістофа Райнбая "Туризм та система безпеки туризму: вимоги, виклики та перспективи"

Загальна інформація

30 вересня 2014 року відбулася відкрита лекція "Туризм та система безпеки туризму: вимоги, виклики та перспективи" доктора Крістофа Райнбая (президента "Групи компаній "АРГУС") та його супервайзера пані Тетяни. Лекцію відвідали студенти різних курсів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Під час зустрічі студентство дізналося багато нової та корисної інформації про роботу систем безпеки в туристичному бізнесі. Доктор Крістоф Райнбай на прикладі власного підприємства розповів про важливість легального ведення бізнесу та особливості роботи своєї компанії, якій вже понад 20 років.

Безпека в туризмі є досить перспективним видом діяльності в Україні порівняно з країнами ЄС. Компанія "Аргус" має велику кількість партнерів, серед них є такі готелі, як Hilton Kyiv, Hyatt Regency Kiev, Opera Hotel, Radisson Blu Hotel.

Лекція пройшла у дискусії зі студентами. Багато питань стосувалося ведення бізнесу та особливостей систем безпеки компанії. Лектор у своїй доповіді також розповів про персонал компанії, його кваліфікаційні рівні, рівень заробітної платні та соціальні і матеріальні стимули в компанії. Було згадано й аспект гендерної рівності в компанії, де в безпеці працюють як чоловіки, так і жінки.

Компанія "Аргус" у своїй роботі значну увагу приділяє таким аспектам, як проведення ряду тренінгів та навчань для персоналу. Серед найважливіших, які виділяє компанія є наявність спеціальної медичної підготовки для надання першої медичної допомоги, знання правил протипожежної безпеки, безконфліктність, фізична підготовка та вміння швидкої деескалації конфліктних ситуацій.

Всі учасники зустрічі з радістю та цікавістю спостерігатимуть продовження циклу інформативних лекцій з туристичної тематики з іноземними лекторами, організованих для студентів КНТЕУ Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). 

30.09.2014
adv
2553
остання редакція 30.09.2014
Vita