logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція з операційним директором ТОВ «ЕКО» Білоусовою Оксаною Анатоліївною

Загальна інформація

Організація зустрічей з провідними фахівцями та підприємцями - добра традиція кафедри менеджменту та вагомий внесок в удосконалення змісту і результативності навчального процесу в університеті. Проведення відкритих лекцій сприяє швидкому та ефективному обміну інформацією між студентами та практиками в режимі реального часу.

7 жовтня 2014 року відбулася зустріч з операційним директором ТОВ «ЕКО» Білоусовою Оксаною Анатоліївною, яка за своїми плечима має досвід роботи директора супермаркету «Перехресток», керівника секції «Свіжі товари, делікатеси і власне виробництво» ТОВ «О’Кей Україна», керівника супермаркету ТОВ «Квіза-трейд» мережі супермаркетів «Велика Кишеня», заступника директора ТОВ «Інтелбуд» мережі супермаркетів «Новий».

Послухати лекцію прийшли понад 100 студентів – майбутніх менеджерів, зокрема спеціалізацій «Менеджмент організацій торгівлі», «Менеджмент митної справи» та інших, а також викладачі кафедри менеджменту.

Зустріч пройшла у форматі діалогу. Тож, у кожного студента була можливість отримати відповіді на запитання, які його цікавили. У межах запланованої доповіді Оксана Анатоліївна розповіла про специфіку діяльності директора продовольчих торговельних мереж, специфіку роботи в команді, основних вимог, що висуваються до працівників торгівлі, поділилася зі студентами таємницями технології менеджменту, а також цікавими історіями з досвіду роботи.

Особливо цікавими стали поради та настанови від Оксани Анатоліївни для студентів: саморозвиватися, удосконалюватися та бути наполегливими. Сама ж гостя керується в житті прагненням бути першою в будь-якій галузі, застосовуючи власні сили, комунікабельність, вміння працювати в команді та орієнтацію на результат.

Студенти та викладачі кафедри менеджменту висловлюють щиру вдячність Оксані Анатоліївні за цікаву та пізнавальну зустріч, а також за цінні поради, що стануть у нагоді в майбутньому під час проходження стажувань, практик та працевлаштування. 

   

Завідувач  кафедри менеджменту С.І. Бай

07.10.2014
Vita
2433
остання редакція 07.10.2014
Vita