logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Активісти ЕкоКлубу КНТЕУ закликають дотримуватися екостандартів

Загальна інформація

     15 жовтня  2014 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відзначили Всесвітній день стандартів – свято, яке почали відзначати в усіх країнах світу ще з 1970 року. Кожного року цей день має новий лозунг. Цього року він звучить так: «Менше втрат – краще результати. Стандарти підвищують ефективність».

     Саме тому активісти ЕкоКлубу Київського національного торговельно-економічного університету відзначають цей день. Відомо, що екологічна політика університету напряму залежить від дотримання екостандартів. Члени ЕкоКлубу постійно займаються їхнім впровадженням та дотриманням. Про це йшлося у вітальному слові першого проректора КНТЕУ Наталії Володимирівни Притульської. Вона пригадала найбільші досягнення клубу: активна діяльність під час Консумерського фестивалю, загально-університетський збір макулатури в рамках  Всесвітньої акції «Очистимо планету від сміття». Під час заходу було зібрано 4040 кг, на суму близько 5 тис. грн, яку було відправлено на лікування постраждалих у Головному військово-медичному клінічному госпіталі. Цього ж дня була зібрана рекордна кількість батарейок для подальшої утилізації. 

     Нагадуємо: в головному корпусі університету встановлена спеціальна урна, щоб кожен, хто піклується про екологічну безпеку та власне здоров’я, міг долучитися до утилізації використаних батарейок.

     Наталія Володимирівна подякувала екоклубівцям за їхню активність та небайдужість і вручила грамоти за участь в організації і проведенні заходів в межах Всесвітньої акції «Очистимо планету від сміття» та за активну роботу щодо імплементації політики міжнародних екологічних стандартів в діяльність КНТЕУ.

     На святі також були присутні учні 2-А та 6-А класів спеціалізованої школи № 189, які брали участь у конкурсі малюнків на екологічну тематику від ЕкоКлубу. Автори кращих робіт були нагороджені пам’ятними подарунками. Всі школярі отримали сувеніри на згадку про візит до КНТЕУ.

    Під час свята всі бажаючі змогли пройти скринінг-тест «Здорове тіло – здорове життя!». Результати дослідження допоможуть внести відповідні корективи в свій раціон і фізичні навантаження та поліпшити якість життя. 

    Дотримуйтесь екологічних стандартів – покращуйте своє життя!

15.10.2014
adv
2382
остання редакція 15.10.2014
annzo