logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Зустріч ректорату з представниками трудового колективу Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ

Загальна інформація

4 листопада 2014 року з ініціативи ректора КНТЕУ А.А. Мазаракі відбулася зустріч представників ректорату університету з представниками трудового колективу Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. У зустрічі, зокрема, взяли участь: Головень Д.В. – голова ради студентського самоврядування ЖТЕК; Губарєв Г.Л. – викладач, юрист-консультант, голова лічильної комісії зборів трудового колективу ЖТЕК; Степанчук Н.В. – викладач, секретар зборів трудового колективу ЖТЕК; Троценко Л.В. – викладач ЖТЕК; Щерба Н.Л. – заступник директора з навчальної роботи ЖТЕК; Яворська І.М. – головний бухгалтер ЖТЕК.

Вчений секретар повідомив, що на виконання вимог Закону України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 року № 1556-VII на засіданні вченої ради КНТЕУ 29 жовтня 2014 року відбулася процедура таємного голосування щодо обрання директора Житомирського торговельно-економічного коледжу. За результатами таємного голосування членів вченої ради отримано такі результати: за кандидатуру Кареліної Ліани Станіславівни проголосували 7 членів вченої ради, проти – 46 осіб; за кандидатуру Троценко Лідії Володимирівни проголосували 2 члени вченої ради, проти – 51 особа.

З огляду на те, що жоден з двох кандидатів (Кареліна Ліана Станіславівна та Троценко Лідія Володимирівна) не набрали належної кількості голосів для обрання на посаду директора ЖТЕК КНТЕУ — вибори вважаються такими, що не відбулися. Повторні вибори на заміщення посади директора ЖТЕК КНТЕУ будуть призначені та проведені після приведення у відповідність до Закону України «Про вищу освіту» Статуту КНТЕУ та Положення «Про Житомирський торговельно-економічний коледж КНТЕУ».

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання функціонування Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ до оголошення конкурсу на заміщення посади директора цього навчального закладу та визначили стратегічні напрямки розвитку його освітньої діяльності.

04.11.2014
adv
2421
остання редакція 04.11.2014
Vita