logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вузівська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Актуальні проблеми психологічного забезпечення професійної діяльності»

Загальна інформація

10 листопада 2014 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету була проведена вузівська науково-практична конференція «Актуальні проблеми психологічного забезпечення професійної діяльності», у якій взяли участь молоді вчені, студенти та аспіранти.

Організаторами цього заходу стали: Інститут психології ім. Г.С. Костюка, Лабораторія організаційної психології, факультет фінансів та банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету, кафедра психології Київського національного торговельно-економічного університету, Центр психологічного забезпечення професійної діяльності.

Мета конференції: підвищення рівня наукових досліджень у галузі організаційної й економічної психології з урахуванням міжнародного досвіду та вивчення перспективних напрямів роботи, оприлюднення і впровадження результатів наукових досліджень студентів, аспірантів та молодих вчених гуманітарних спеціальностей.

Основними напрямами роботи конференції були:

— актуальні проблеми організаційної та економічної психології;

— сучасні проблеми соціології у сприйнятті студентською молоддю;

— проблеми профорієнтаційної роботи та професійного відбору майбутніх фахівців;

— психолого-педагогічні аспекти кар’єрного розвитку майбутніх фахівців.

Від факультету фінансів та банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету учасників конференції привітала Канєва Тетяна Володимирівна – декан факультету фінансів та банківської справи.

Від кафедри психології Київського національного торговельно-економічного університету учасників конференції привітав Корольчук Микола Степанович – завідувач кафедри психології, доктор психологічних наук, професор. У своєму виступі він зосередив увагу на важливості дослідження питань, пов’язаних з діяльністю підприємств та організацій, застосуванні психологічних знань у психологічному забезпеченні їх діяльності саме в сучасних умовах.

Від Української асоціації організаційних психологів та психологів праці привітала учасників конференції Карамушка Людмила Миколаївна – член-кореспондент НАПН України, доктор психологічних наук, професор, завідувач лабораторії організаційної психології Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.

Усього в конференції взяли участь:

наукові та науково-педагогічні працівники – 14;

аспіранти – 6;

студенти – 54;

з інших факультетів (ФЕМП) – 10 студентів.

Наукове обговорення актуальних проблем організаційної та економічної психології психологічного забезпечення професійної діяльності відбулося на чотирьох тематичних секціях: «Актуальні проблеми організаційної та економічної психології», «Проблеми профорієнтаційної роботи та професійного відбору майбутніх фахівців», «Сучасні проблеми соціології у сприйнятті студентською молоддю», «Психолого-педагогічні аспекти кар’єрного розвитку майбутнього фахівця».

Проведено також конкурс на кращу наукову доповідь:

Секція 1:

1 місце – Жовнер Віталій (ФФБС, 6 курс, 1 група);

2 місце –  Шевченко Андрій (ФФБС, 6 курс, 1 група);

3 місце – Лазнюк Катерина (ФФБС, 2 курс, 1 група).

Секція 2:

1 місце – Коцаб’юк Дмитро (ФЕМП, 2 курс, 9 група);

2 місце –  Черняк Альона (ФФБС, 1 курс, 1 група);

3 місце – Левко Лобов та Шеремет Михайло (ФФБС, 2 курс, 1 група).

Секція 3:

1 місце – П’яташ Сніжана (ФЕМП, 2 курс, 18 група);

2 місце – Грамма Тетяна (ФЕМП, 2 курс, 20 група);

3 місце – Власенко Марина (ФЕМП, 2 курс, 18 група).

Секція 4:

1 місце – Проценко Наталія (ФФБС, 3 курс, 1 група);

2 місце – Жукова Вікторія (ФФБС, 3 курс, 2 група);

3 місце – Рижук Вікторія (ФФБС, 2 курс, 2 група).

Після закінчення конференції відбулося підсумкове пленарне засідання, на якому було підведено підсумки про роботу секцій.

Узагальнено результати обговорення проблемних питань, методичні та практичні рекомендації щодо перспектив розвитку організаційної та економічної психології.

Програма...

Матеріали...

  

10.11.2014
Vita
3102
остання редакція 10.11.2014
adv