logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вечір інтелекту в студмістечку

Загальна інформація

Якби Ви вчора проходили повз 3 гуртожиток, Вас мабуть би засліпило… Світло думаєте? Та ні, розум тих людей, які сиділи в залі. Історично склалось так, що вчора був не просто вечір, а вечір інтелекту, справжнього, про який ви багато чули, та от вчора він був  наглядно продемонстрований.

Організатори інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», яка, власне кажучи, і стала тим святом розуму, потрудились на славу. В залі був представлений найкращий розумовий потенціал всіх трьох гуртожитків, який зручно поділився на 6 команд по 6 осіб, по 2 команди з кожного гуртожитку. І, варто сказати, всі вони були надто кмітливі, щоб їм не позаздрити, бо журі потрудилось не тільки з набором команд, а ще й з вибором питань. Досить доречно на стіні, поруч з назвою конкурсу, висіли фото Тараса Шевченка, Стіва Джобса, Леонардо да Вінчі, Біла Гейтса, Мерлін Монро та інших, бо вони явно натякали на те, що питання будуть зовсім з різних сфер і зовсім неочікувані. Справжня перевірка інтелекту, без всякого натяку на нечесність чи загальновідомість фактів. За це окреме спасибі команді, яка підбирала питання, бо кожен з присутніх в залі у той вечір відкрив для себе багато цікавого, а дехто згадав те, що залишилось в пам’яті чи то з уроків географії, літератури, чи то зі статей у Вікіпедії. Загалом факти були надто цікаві, щоб ними не поділитись. Чи знали ви, що першою поштовою скринькою був камінь або що течію Гольфстрім на карту наніс Бенджамін Франклін? Змогли б продовжити фразу відомого генерала Обрегона, яка звучить так: «Не витрачайте ваших грошей доки…». А знаєте доки? Доки не тримаєте їх у своїх руках. Ну чим не чудова порада для майбутніх економістів.

І в цьому нелегкому бою за звання найрозумніших переможцями вийшли 3 команди: «Ботанічний оркестр» у вишиванках з гуртожитку №3 посів почесне 3 місце, «Скотч» гуртожитку №4 отримали заслужене 2 місце, а переможцями стала команда гуртожитку №3 «Брейн сторм». Кожна з команд переможців, стараннями студентської профспілки університету, отримала солодкий приз у вигляді апетитного білого тортика, на якому красувався напис з зайнятим місцем. Сподіваємось їм було солодко і від подарунків, і від перемоги, адже вони їх заслужили. Але нехай не надто задирають носа, бо самі ж вчора згадували слова О. Дюма про славу: «Товар невигідний. Коштує дорого, а зберігається погано». Тож подальших успіхів всім і натхнення на нові творчі звершення!

12.11.2014
Vita
1892
остання редакція 12.11.2014
Vega