logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Загальноуніверситетське студентське змагання «Інтелектуальна битва факультетів»

Загальна інформація

13 листопада 2014 року в читальному залі бібліотеки КНТЕУ відбулося загальноуніверситетське студентське змагання «Інтелектуальна битва факультетів» з нагоди Міжнародного дня студента та Дня студента в Україні.

Захід був організований за ініціативою ради студентського самоврядування ФРГТБ спільно з Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ.

Незважаючи на те, що змагання такого формату проходило у КНТЕУ вперше, воно одразу привернуло до себе увагу студентства та колективу університету.

З вітальним словом до учасників звернулася проректор з наукової роботи Світлана Володимирівна Мельниченко. У своєму виступі вона підтримала ініціативу студентства, привітала всіх з Міжнародним днем студента та зазначила, що наука може бути досить різноманітною і підтвердженням цього є даний захід.

Привітати переможців інтелектуального змагання завітала і декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Тетяна Іванівна Ткаченко.

«В даному змаганні нема переможців і нема переможених, адже перемогла дружба та інтелект. Мені дуже приємно, що ініціатором заходу виступили представники ради студентського самоврядування факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу і організували його спільно з Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених. Хочу побажати всім, щоб у нашій країні були лише інтелектуальні битви, в яких перемагала б не сила, а розум», − зазначила вона.

Гостем інтелектуального змагання став керівник клубу інтелектуальних ігор КНТЕУ Сергій Васильович Хлопяк, який є постійним ведучим інтелектуальних ігор в університеті.

Змагання проводилося у два тури. В першому турі брали участь команди з усіх факультетів. Другий тур був фінальним і до нього проходили три команди, які набрали найбільшу кількість балів за результатами 1-го туру.

В другому турі між командами точилася запекла боротьба, а 2-е та 1-е місце розділив лише 1 бал.

Команди прийшли на гру зі своїми групами підтримки, які азартно надихали гравців на боротьбу. Особливою активністю відзначалася група підтримки факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Результати «Інтелектуальної битви факультетів»:

1 місце – команда факультету фінансів та банківської справи;

2 місце – команда факультету економіки, менеджменту та права;

3 місце – команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Нагородження команд-переможців відбудеться 17 листопада в рамках святкування Міжнародного дня студента в КНТЕУ.

Інтелектуальна битва пройшла у теплій та дружній атмосфері, а її учасники висловили побажання, щоб надалі такий захід став традиційним.

Організатори:
РСС ФРГТБ: Затуливітер Тамара та Туник Олександр;
НТСАД та МВ: Насонов Сергій та Романенко Ольга.

13.11.2014
Vita
2630
остання редакція 13.11.2014
adv