logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний день студента: свято молодості, прагнення до знань, завзяття та оптимізму

Загальна інформація

     17 листопада 2014 року ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі привітав усю студентську спільноту університету з Міжнародним днем студента.

     У своєму вступному слові ректор пригадав історію створення цього свята. Анатолій Антонович наголосив, що українське студентство має власну історію, якою може пишатися. Протистояння на Майдані, «Революція гідності», волонтерський рух – визначні події цієї історії, в яких брали активну участь студенти нашого університету. Ректор відзначив, що пишається студентами КНТЕУ, які відкрито виявляють свою громадянську позицію, патріотизм та почуття милосердя, допомагаючи постраждалим бійцям. Також Анатолій Антонович подякував молодим людям за сумлінне навчання й активну участь у культурному та мистецькому житті університету, за гідне представлення КНТЕУ в Україні та світі, здобуваючи перемоги та призові місця на олімпіадах, конкурсах і змаганнях  національного та міжнародного рівнів, демонструючи свій високий рівень знань і фаховості. Зокрема, футбольна команда КНТЕУ «Меркурій» цього року виборола титул Чемпіона України з футболу серед ВНЗ, а всім членам збірної присвоєно звання «Кандидат у майстри спорту України».

     Під час заходу відбулося нагородження 50 кращих студентів грамотами ректора університету, книгою Мазаракі А.А. «Торговля: история, цивилизация, мораль» та подарунками із символікою КНТЕУ за успішне навчання, активну участь у науковій роботі та громадському житті університету.

     Старости академічних груп, які стали кращими на факультеті, отримали нагороди та солодкі подарунки, в першу чергу за чуйність – відмовившись від призової екскурсії, студенти передали кошти на порятунок постраждалих в зоні АТО.

     Не секрет, що велика кількість студентів університету тривалий час працює в госпіталі волонтерами, допомагаючи в лікуванні та реабілітації поранених. А тому і не дивно, що нагороду з рук ректора за активну участь у волонтерському русі отримала Гончарук Олександра, студентка 6 курсу ФТТП.

     Також нагороди отримали капітани університетських команд-переможців, які брали участь у загальноуніверситетському студентському змаганні «Інтелектуальна битва факультетів».

     Присутній на святі т.в.о. голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Онуфрійчук Вадим Михайлович вручив нагороди 10 студентам, які є активістами ради студентського самоврядування та гордістю нашого району. Вітаючи молодь із Міжнародним днем студента, Вадим Михайлович побажав: «Цінуйте, скористайтеся, будьте і зміцнюйте! Цінуйте унікальну можливість отримати освіту в одному з найкращих університетів України, скористайтеся набутими тут знаннями, будьте фахівцями своєї справи  та зміцнюйте економіку нашої держави».

     За дорученням голови Київської обласної організації Національної спілки журналістів Михайла Михайловича Сороки студенти КНТЕУ вручили диплом і золоту медаль «Незалежність» ректору університету Анатолію Антоновичу Мазаракі за розуміння проблем сучасної журналістики, всебічну підтримку засобів масової інформації, зокрема загальноуніверситетської газети «Університет і час», та чітко виражену державницьку позицію.

     Бажаємо й надалі студентам Київського національного торговельно-економічного університету бути самостійними, впевненими та активними громадянами в житті рідного міста й України.

Наказ Про нагородження студентів

17.11.2014
Vita
4549
остання редакція 17.11.2014
adv