logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Представники КНТЕУ серед найкращих на ІІ Міжнародній студентській олімпіаді зі страхування та управління ризиками

Загальна інформація

      Освітня установа Федерації профспілок Білорусі «Міжнародний університет «МИТСО», Київський національний торговельно-економічний університет і Вища техніко-економічна школа в м. Ярославі виступили співорганізаторами ІІ Міжнародної студентської олімпіади зі страхування та управління ризиками, яка  проходила з 12 по 14 листопада 2014 року на базі Міжнародного університету «МИТСО» (Республіка Білорусь, м. Мінськ).

     Захід було проведено за сприяння регуляторів страхових ринків – Нацкомфінпослуг України і Міністерства фінансів Республіки Білорусь.

     Фінансову підтримку у проведенні міжнародного заходу надали: генеральний спонсор - ЗАТ «СК« Белросстрах » (Білорусь) та давні партнери олімпіад зі страхування в Україні страхові компанії «Альфа Страхування», «АСКО-Медсервіс», «ІНГО Україна», «Іллічівська», «ПРОВІДНА», «ФІНЕКС»; Українська федерація убезпечення; Ліга страхових організацій України; Insurance marketing agency «iMark».

     Спонсором студентської команди КНТЕУ виступила страхова компанія «Іллічівська».

    Інноваційним творчим завданням на олімпіаді в 2014 році була домашня презентація «Страхова історія» (формат казки). Спонсором даної номінації виступала страхова компанія «Альфа Страхування».

     Медіа-партнери:  редакція журналу «Страхова справа», газета «Україна Бізнес Ревю», інтернет-журнал «Фінансовий консультант», журнал «Український страховий клуб», інтернет-журнал про страхування «Forinsurer.com» і «Страхова газета» (Казань).

     В рамках олімпіади було прочитано авторські лекції та курси фахівців в галузі страхування і управління ризиками: Белінська Лариса  «Негативний вплив ризику на поведінку споживача або чому клієнт ніколи не полюбить страховий продукт?» (Литва); Горульов Денис і Горульова Катерина   «Трансформація світового і російського страхового ринку - куди ми рухаємося і до чого готуватися?» (Росія); Ришард Пукала   «Сучасні тенденції розвитку страхового ринку Польщі» (Польща); Тринчук Віктор   лекції з курсу «Страхування» (Україна).

     Для учасників і гостей олімпіади організатори підготували цікаву культурну програму: відвідування Національного академічного Великого театру опери та балету Республіки Білорусь, автобусну екскурсію «Мінськ нічний», пішохідну екскурсію «Атракціон вражень».

     Студенти боролися за право бути визнаними кращими в галузі страхової справи, з цією метою свої команди для участі в олімпіаді направили 17 вузів з України, Росії та Білорусі.

     Головою журі була запрошена Чернова Галина Василівна   професор, д.е.н., ініціатор створення інституту страхування та кафедри управління ризиками і страхування Санкт-Петербурзького державного університету.

     Професійне міжнародне журі, до складу якого увійшли представники Польщі, Литви, України, Білорусі та Росії, підбило підсумки II Міжнародної студентської олімпіади зі страхування і управління ризиками та вирішило присудити в індивідуальній першості 1-е місце Жук Дар’ї  студентці 2 курсу ФФБС спеціальності «Страховий менеджмент» Київського національного торговельно-економічного університету, науковий керівник - доцент кафедри фінансів Тринчук Віктор Вікторович.

     Принагідно варто зазначити, що й на минулорічній олімпіаді першість здобув саме представник КНТЕУ Лисак Богдан, студент 5 курсу ФФБС.

     Журі була відзначена також як переможець (1-е місце) у номінації «Тестові завдання зі страхування» Довгань Дарина, студентка 4 курсу ФФБС, науковий керівник - доцент кафедри фінансів Ротова Тетяна Анатоліївна.

     Переможці отримали медалі, грамоти, цінні призи та подарунки.

     За організацію і проведення ІІ Міжнародної студентської олімпіади зі страхування й управління ризиками та вагомий внесок у розвиток страхової культури молоді від імені Нацкомфінпослуг подяками були нагороджені: ректор КНТЕУ, д.е.н., професор Мазаракі Анатолій Антонович, завідувач кафедри фінансів Київського національного торговельно-економічного університету, д.е.н., професор Чугунов Ігор Якович, доцент кафедри фінансів Ротова Тетяна Анатоліївна, організатори та спонсори заходу.

     За вагомий внесок у розвиток страхової освіти, високі творчі досягнення в інноваційному оновленні процесу навчання, виховання страхової культури молоді та з нагоди проведення ІІ Міжнародної студентської олімпіади зі страхування й управління ризиками від Української федерації убезпечення подяку отримали декан ФФБС Канєва Тетяна Володимирівна та доцент кафедри фінансів Тринчук Віктор Вікторович.

     Колектив КНТЕУ висловлює вдячність за гостинність співробітникам кафедри фінансів Міжнародного університету «МИТСО», а особливо завідувачу кафедри Корольову Юрію Юрійовичу й ідейному натхненнику олімпіади доценту кафедри Куль Тетяні Миколаївні.

     Сподіваємося, що ІІ Міжнародна студентська олімпіада зі страхування та управління ризиками в Міжнародному університеті «МИТСО» буде хорошим стартом у професійній кар'єрі наших молодих фахівців у галузі страхування.

     Вітаємо переможців і бажаємо творчих успіхів!

14.11.2014
adv
3113
остання редакція 14.11.2014
adv