logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відкрита лекція почесного президента Гільдії медоварів України Соломки Василя Олексійовича

Загальна інформація

26 листопада 2014 року на кафедрі технології та організації ресторанного господарства для студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу 5 курсу 5 групи спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» проведено відкриту лекцію на тему «Сучасні технології використання апіпродуктів у виробництві харчової продукції», яку прочитав провідний науковець у галузі технологій медоваріння - почесний президент Гільдії медоварів України, кандидат технічних наук Соломка Василь Олексійович. На лекції  було проаналізовано сучасні підходи до використання апіпродуктів у виробництві харчової продукції та технології консервування харчових продуктів з використанням меду.

25.11.2014
Vita
1758
остання редакція 25.11.2014
Vega