logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти КНТЕУ та Святий Миколай створили для дітей-вихованців дитбудинків казкове свято

Загальна інформація

     19 грудня 2014 року в Гранд-Холі університету відбулися святкові заходи до Дня Святого Миколая. Викладачі та студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу запросили малюків із багатодітних сімей міста Бровари та діток, які знаходяться під соціальною опікою міста Васильків, у гості до університету. Разом вони чудово провели час: гралися, водили хороводи, співали пісень і навіть інсценували казки для Святого Миколая, що також завітав на свято. Кожна дитина змогла поділитися найзаповітнішими бажаннями зі Святим Миколаєм та отримати від нього подарунок.

    Напередодні Дня Святого Миколая студенти кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ протягом трьох днів в лабораторії харчових технологій «чаклували» над виготовленням «Святкового чобітка Миколая Чудотворця» вагою понад 20 кг. Проходив цей процес під загальним керівництвом студентки магістеріуму Добровольської Маргарити та досвідчених викладачів кафедри – доцентів Медведєвої А.О., Федорової Д.В., Васильєвої О.О. Також «помічниками Миколая», які готували цукерки вагою понад 10 кг, стали студенти 3 та 4 курсів: Кужель Тетяна (3-8), Кондрацька Оксана (3-8), Дудник Алла (4-4), Власенко Оксана (4-4), Добровольська Ольга (3-5), Дмитренко Даша (3-5), Цвіндін Роман (3-5) та Будько Михайло (3-5) за ініціативою доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Марцин Тетяни Олександрівни.

     Захоплені ідеєю заходу студенти-ентузіасти з Кулінар-АртСтудії власноруч «змайстрували» понад півтисячі цукерок: трюфелів, марципанів, карамелізованих горішків. Усі бажаючі змогли придбати смаколики, а виручені кошти, як уже склалось традиційно, будуть направлені до дитячих будинків.

     Завершилося це чудове і дуже душевне дійство грандіозним виступом Народного студентського камерного академічного хору КНТЕУ, який своїми колядками та різдвяними щедрівками створив справжню новорічну атмосферу. Всі діти, затамувавши подих, слухали артистів хору та, завдяки їм, долучалися до славетних традицій українського народу. 

     Усі учасники свята залишились задоволеними і малеча, яка посміхалась та раділа подарункам, і колектив університету, який зміг долучитися до благородного вчинку. Всі були вдячні за свято, яке організували та провели для них студенти і викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу:

  • декан ФРГТБ Ткаченко Т.І.;
  • заступник декана Ждан В.О.;
  • завідувач кафедри Кравченко М.Ф.;
  • голова РСС ФРГТБ Кулик Юрій (Святий Миколай);
  • голова соціального сектору РСС ФРГТБ Олексюк Юлія;
  • голова соціального сектору університету Бевза Роман;
  • студенти ФРГТБ.

19.12.2014
adv
3343
остання редакція 19.12.2014
adv