logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Конференція «Make a step out with Global Citizen» з AIESEC та Науковим товариством КНТЕУ

Загальна інформація

8 квітня 2015 року  Міжнародна молодіжна організація «AIESEC» і Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених з метою особистісного розвитку студентів та інформування їх щодо можливостей стажування за кордоном організували  конференцію «Make a step out with Global Citizen» .

Темами для обговорення були актуальні проблеми сучасної молоді:

1. Лідерство.

2. Робота в команді.

3. Тайм-менеджмент.

4. Створення власних проектів.

Учасників конференції привітала голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених к.е.н., доц. Романенко Ольга.

П'ять спікерів поділилися зі студентами КНТЕУ цікавою та важливою інформацією, власним досвідом роботи у різних країнах світу, особливостями спілкування з іноземцями та дали змогу зрозуміти, що мрії здійснюються, головне — бажання та зусилля, що докладаються для їх реалізації.

Перший спікер Ірина Губенко, бізнес-тренер, інструктор і консультант бізнес студії Bogush Time, провела тренінг з тайм-менеджменту, розкривши вісім основних принципів управління та організації часу. Студенти мали можливість проаналізувати власний щоденний розклад, визначити свої пріоритетні завдання, оцінити причини нестачі вільного часу для досягнення поставлених цілей. 

Наступними спікерами стали Роман Дима і Марк Дубодєлов, представники організації "AIESEC" та безпосередні учасники міжнародної програми стажувань "Global Citizen". Вони представили переваги даної програми, умови участі та можливості, доступні для кожного студента віком від 18 до 25 років. "Global Citizen" дає змогу усім бажаючим отримати міжкультурний волонтерський досвід, розвинути персональні навички, підвищити рівень знань англійської мови, а також зробити позитивний внесок у розвиток суспільства та весело і з користю провести час у одній із 126 країн світу протягом 6-8 тижнів. Крім того, спікери поділилися зі слухачами враженнями від подорожей, розповіли про роботу у громадських організаціях, знайомство з іноземними студентами та надихнули своїм прикладом всіх присутніх.

Ще одним цікавим гостем конференції  стала Наталія Гордополова, колишній працівник КНТЕУ, яка нещодавно стала успішним дизайнером, розпочавши власний Start up. Після 15-річного стажу роботи юристом, вона вирішила віддатися своєму захопленню і організувала успішний бізнес.

Дизайнер виготовляє авторські валяні аксесуари . Співпрацює з такими українськими зірками, як Катерина Бужинська, Влада Литовченко, Ольга Сумська, Наталія Валевська, Тоня Матвієнко та іншими. Особливою родзинкою в роботі дизайнера є виготовлення з вовни віночків, які зараз так широко набули популярності.

Дизайнер поділилася практичними порадами, як розпочати власний Start up, розкрила секрети свого успіху, принципи, якими вона керується у власному житті та дала багато цікавих порад студентам.

 Велика кількість студентів виявила зацікавленість у даному заході та висловила бажання постійно брати участь у таких заходах.

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених запрошує молодих та активних людей приєднуватися до цікавих проектів. Реєстрацію можна пройти за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1vHvuNM37hRc3XkFnotQdvMiSFhVy4ipQMpLUfuLVIt4/viewform

08.04.2015
adv
2272
остання редакція 09.04.2015
adv