logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся Пасхальний ярмарок від факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

9 квітня в гранд-холі університету на хвилі благодійності КНТЕУ в котрий раз завзяті кулінари факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу влаштували благодійний ярмарок, приурочений до світлого свята Великодня.

Вже традиційно на урочисто прикрашених столах майоріло феєричне різноманіття смаколиків. І цього року, як зазвичай, усі вони відрізнялися оригінальністю та неперевершеними смаковими якостями. Напередодні заходу винахідливі активісти клубу кулінарів РСС ФРГТБ в лабораторіях кафедри технології і організації ресторанного господарства «творили великоднє чудо». І ось, що з цього вийшло: шоколадні гнізда, «змайстровані» з мюслів, шоколаду і сухофруктів вразили всіх, хто їх куштував неймовірним тандемом смаків; «кекс-попси» – бісквіти в шоколадній глазурі з кокосовою стружкою та горішками – ще одні незвичні солодощі для всіх любителів смачно попоїсти; дієтичні меренги – для справжніх леді, і в той же час, таким приємним сюрпризом стали – великодні писанки, але не прості, а з ніжним бісквітом всередині червоного, зеленого та жовтого кольорів, з фруктовим та шоколадним смаками. Прикрашені ці чудо-вироби були за технікою декупажування, що надало їм ще більшої вишуканості та оригінальності. Величезна подяка академічним групам, які представили до благодійної діяльності власноруч виготовлені еклери, кекси, коржики, печиво, пасхальні куличі.

Зароблені кошти вже за звичаєм підуть на підтримку нашої мужньої української армії – до зони АТО. Також частина  грошових коштів буде використана для організації конкурсу «Барбекю-2015» в одному з дитячих будинків Київської області.

Отож продовжуємо слідкувати за неперервною благодійною діяльністю завзятих студентів КНТЕУ, побажаємо натхнення, віри в краще та підтримаймо разом дух патріотизму нашої величної країни!

Зі святом Великодня! Христос Воскрес!

09.04.2015
adv
1819
остання редакція 09.04.2015
adv