logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Команда ЧТЕІ КНТЕУ перемогла в ХIІІ Чемпіонаті університету з Брейн-рингу

Загальна інформація

16 квітня  2015 року у стінах Київського національного торговельно-економічного університету відбувся вже ХIІІ Чемпіонат університету з Брейн-рингу.

Інтелектуалами-учасниками ХIІІ Чемпіонату КНТЕУ з Брейн-рингу стали:

  • Команда «Максимум» Ужгородського торговельно-економічного інституту  –  наймолодший  учасник нашого Чемпіонату. 
  •  Команда Харківського торговельно-економічного інституту «Homo Ludens (Людина граюча)» – постійний активний учасник всіх Чемпіонатів. 
  • Команда Чернівецького торговельно-економічного інституту «Динаміт».  Для цього навчального закладу вже добра традиція – ставати призерами фінальних змагань! 
  • Команда Вінницького торговельно-економічного інституту «Наутілус». Минулого року команда стала переможцем ХІІ Чемпіонату. А всього кілька тижнів тому команда веселих та кмітливих із Вінниці виборола Кубок ректора у фіналі Ліги КВН КНТЕУ!
  • Команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету «Скотч» – новий учасник фіналу Чемпіонату. А всім відомо, що новачкам щастить! 
  • Команда факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики Київського національного торговельно-економічного університету «ВrainStop». Студенти цього факультету знову у рядах фіналістів. 
  • Команда представників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу «Принцип Пушкіна». Учасники команди завжди  завзято та принципово змагаються за перемогу та вже домоглися значних успіхів. 
  • Команда факультету фінансів та банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету «Теорія маленького вибуху!» У їхньому активі уже є перемога у цьогорічній грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?». 

Ведучий ігрової частини нашого Чемпіонату,  дворазовий чемпіон Києва з Брейн-рингу, гравець команди вищої ліги Чемпіонату Києва з гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?», асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Сергій Васильович Хлопяк.

У запеклій боротьбі було визначено переможців ХIІІ Чемпіонату університету з Брейн-рингу:

  • I місце – команда Чернівецького торговельно-економічного інституту Динаміт»    
  • II місце – команда факультету фінансів та банківської справи КНТЕУ «Теорія маленького вибуху»    
  • III місце – команда Харківського торговельно-економічного інституту «Homo Ludens»    

Нагадаємо, перший чемпіонат з Брейн-рингу відбувся  у 2002 р. У ньому взяли участь команди чотирьох факультетів нашого університету: товарознавчого, обліково-економічного, факультету банківської справи та факультету економіки, менеджменту і права.

У 2004 р. під час проведення ІІ Чемпіонату до нього приєдналась команда факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу і відразу ж посіла призове ІІ місце – новачкам, як ми знаємо, щастить!

Згодом стало зрозуміло, що змагатись між собою досить нудно, і вже третій Чемпіонат 2005 р. став відкритим, у ньому взяли участь інші навчальні заклади м. Києва та відокремлені структурні підрозділи КНТЕУ – команди Харківського, Чернівецького, Вінницького інститутів. Саме з 2005 р. студенти-інтелектуали цих навчальних закладів стали постійними учасниками всіх наступних Чемпіонатів.

В 2008 р. до участі у грі приєдналася і команда Ужгородського навчального центру, сьогодні Ужгородського торговельно-економічного інституту. Гра розширювала не лише свідомість учасників, а й географічні межі!

Аби набиратись досвіду, розвиватись та проявляти себе, команди нашого університету неодноразово брали участь у міжуніверситетських чемпіонатах з брейн-рингу, у відкритих чемпіонатах інших навчальних закладів, були учасниками Чемпіонату Києва з гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?», де завжди гідно представляли наш навчальний заклад.

15.04.2015
adv
1931
остання редакція 17.04.2015
adv