logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Звітно-виборчі конференції в студмістечку та вибори голів РСС гуртожитків 21-23 квітня 2015р.

Загальна інформація

21 - 23 квітня 2015 року в житті усіх мешканців студмістечка відбулися важливі події  - звітно-виборчі конференції РСС гуртожитків КНТЕУ, на яких були підбиті підсумки діяльності студентського самоврядування за 2014-2015 навчальний рік.

Зі звітами про роботу ради студентського самоврядування КНТЕУ виступили голови РСС кожного гуртожитку. Роботу рад делегати конференції в кожному гуртожитку визнали задовільною.

Відбулося обрання голів РСС гуртожитків на 2015-2016 навчальний рік. У гуртожитку №2 головним і єдиним претендентом був Зубович О., тому голосування було відкритим. У гуртожитку №3 кандидатами були:  Жемоєдов П., Шилюк Я. та Мовсисян К. У гуртожитку №4 теж точилася боротьба між Туз Ю., Невмержицьким Ю., Кириленко І. та Музикою А. Вибори проводилися шляхом закритого голосування. За їх результатами новими головами РСС гуртожитків стали:

гуртожиток №2 - Зубович Олександр (ФЕМП 3-20)

гуртожиток №3 - Мовсисян Карен (ФЕМП 4-5)

гуртожиток №4 –Кириленко Інна (ФРГТБ 3-3).

Також були затверджені делегати від мешканців гуртожитків  на конференцію трудового колективу КНТЕУ та делегати на звітно-виборчу конференцію РСС КНТЕУ.

Варто відзначити, що конференції проходили досить експресивно, студенти активно пропонували нові ідеї та відстоювали свою позицію.

На зборах були присутні представники адміністрації університету, які підтримали всі рішення студентів та дали настанови новому складу студентської ради.

Вітаємо усіх переможців з обранням на посаду голови РСС гуртожитків на 2015-2016 навчальний рік!  Бажаємо новообраним головам РСС натхнення, перемог, енергії та успіхів у їхній діяльності,  реалізації усіх задуманих планів та ідей, наснаги та продуктивної праці!

                                                                                     Андрій Костенко (ФЕМП 4-16)

23.04.2015
knteu
2045
остання редакція 24.04.2015
adv