logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ долучились до акції «Зроби Україну чистою!»

Загальна інформація

25 квітня в Україні відбувся наймасштабніший міжнародний екологічний соціальний проект «Зробимо Україну чистою!», який є частиною молодіжного руху «Let’sDoIt, World!», що об’єднав вже 112 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Проблема забруднення навколишнього середовища щороку постає все гостріше, тому не дивно, що з кожним разом проект стає масштабнішим та до нього долучається все більше охочих. Акція в Україні кожного року об’єднує біля чверті мільйона українців і волонтерів, які в один день і в один час в рамках еко-фесту виходять разом на прибирання.

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету також не залишилися осторонь – за підтримки Ради студентського самоврядування КНТЕУ було організовано прибирання лісу на Лісовому масиві, який здавна є улюбленим місцем відпочинку тутешніх мешканців. До акції долучилося близько п’ятдесяти небайдужих студентів, які переконані в тому, що необхідно виховувати у наших громадян дбайливе ставлення до довкілля. Звісно, чисте повітря та неймовірна краса природи за кількасот метрів від бурхливого мегаполісу змушують багатьох забути про все на світі та відпочивати в своє задоволення, але те, що за собою потрібно прибирати сміття, повинен чітко усвідомлювати кожен!

Ініціативна молодь нашого університету за кілька годин роботи зуміла прибрати значну ділянку лісу, тим самим показавши приклад, як можна з користю для суспільства розпочати суботній ранок.

Якщо ви пропустили акцію, проте її мета для вас не байдужа, не варто чекати наступного року, щоб зробити Україну чистішою. На травневих святах, коли традиційно поїдете відпочивати до лісу з друзями, візьміть кілька пакетів для сміття й рукавички та перед тим, як смакувати шашлик, приділіть трішки вашого часу, щоб прибрати ту ділянку природи, де, можливо, хтось залишив після себе неприємні сліди.

Година вашої праці варта подяки свідомих українців, які приїдуть відпочивати після вас, а приклад, який ви покажете українському суспільству – безцінний!

25.04.2015
knteu
2234
остання редакція 28.04.2015
adv