logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День кар’єри в КНТЕУ: діалог бізнесу та студентства

Загальна інформація

28 квітня 2015 року  в КНТЕУ відбувся День кар`єри  за участю 40 провідних міжнародних та вітчизняних компаній, а саме: «МЕТРО Кеш енд Керрі», «Фокстрот», «Фуршет», «Ашан», «Сільпо»,  «СК «PZU», Deloitte, KPMG, TNK, СК «ВУСО», ТОВ «Лє Бутік», мережа ресторанів «Pees Boy club», «Unilever», «JTI»   та багато інших.

   Цей захід став платформою для діалогу бізнесу зі студентською молоддю, відкривши нові можливості кар’єрного зростання. Учасники події розпочали своє знайомство з виставки компаній. Кожен студент КНТЕУ, зацікавлений у початку своєї кар’єри, міг особисто поспілкуватися з представниками HR-відділів та дізнатися про відкриті вакансії. Друга частина заходу відбулася у форматі презентацій, майстер-класів і тренінгів, на яких компанії детально представили програми стажувань та наявні вакансії, поділилися перспективами кар’єрного розвитку і дали корисні поради щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесіди.

Майстер-класи: бізнес-тренерів EY на тему «Перше місце роботи. Де шукати, як підготуватись, коли почати?», «Як стати успішним  торгівельним представником» від  ДП КК «РОШЕН».

Міні-тренінг «Експрес-співбесіда» від рекрутингової компанії «NEWBREED».

Презентації: «Робота в  TNK»,  «Кар’єрні та освітні можливості з КPMG»,  «Старт кар’єри з  «Unilever», «Можливості кар’єри в страховій компанії «MetLife», ПАТ «Сан ін Бев Україна»  «Міфи та реалії у великій компанії».

Workshop  «10 порад у написанні резюме» від міжнародної компанії «JTI».

Відвідувачі ярмарку, серед яких були студенти 3-6 курсів КНТЕУ та учні Вищого комерційного училища,  мали можливість дізнатись про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись з HR-менеджерами, ознайомитися з критеріями відбору персоналу в різні компанії, подати своє резюме на відкриті вакансії та виявити потрібні компетенції сучасного спеціаліста, взяти участь в тренінгах і майстер-класах та ін.

28.04.2015
adv
2249
остання редакція 28.04.2015
adv