logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Ювілей ректора Мазаракі Анатолія Антоновича: привітання та поздоровлення керівнику, ученому, колезі

Загальна інформація

Педагогічний колектив, співробітники і студенти Київського національного торговельно-економічного університету вітають свого керівника ректора, доктора економічних наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії в галузі науки і техніки – Мазаракі Анатолія Антоновича з Днем народження!

З ім’ям Анатолія Антоновича нерозривно пов’язані історія та сьогодення Київського національного торговельно-економічного університету. Саме під його керівництвом навчальний заклад пройшов шлях від інституту до національного університету, знаного як в Україні, так і за її межами.

Мазаракі Анатолій Антонович талановита особистість, висококваліфікований, ініціативний, прогресивний організатор та керівник, який по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Ціла плеяда  учнів – докторів та кандидатів наук, вихідців  наукової школи Мазаракі А.А., продовжують разом зі своїм Учителем вирішувати нагальні проблеми  суспільства. Завдяки наполегливій, творчій роботі, компетентності, високому професіоналізму він здобув шану та повагу серед колег, представників вищої школи та науковців. Притаманні йому багатогранний талант, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч з ним.

Активна громадянська позиція ректора, служіння ідеалам добра і справедливості завжди будуть прикладом для наслідування, а вірність обраній справі сприятиме подальшій підготовці висококваліфікованих фахівців та вихованню покоління інтелектуальної патріотичної еліти нації.

Сьогодні ми раді вітати нашого ректора з ювілеєм і хочемо побажати невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях буде розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність сповнена творчими перемогами.  

Бажаємо добра, здоров’я, успіхів і нових здобутків в ім’я України!

Нехай життєва стежина буде довгою та щасливою, а серце випромінює любов та добро!

  

         З  щирою повагою, Ваш колектив


Привітання Голови Верховної Ради  України Гройсмана В.Б.

27.07.2015
adv
6181
остання редакція 29.07.2015
knteu