logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ІІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи»

Загальна інформація

23-24 березня 2017 року в КНТЕУ на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулася ІІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи».

У рамках конференції було розглянуто проблеми, напрями та шляхи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні та світі. Теми доповідей учасників конференції мали високий науково-теоретичний рівень, дослідницький характер, а також практичне значення. Питання, розглянуті на конференції, були сучасними та мали інноваційний характер.

На пленарному засіданні було заслухано 5 доповідей:

  • Кузьмич Анна Михайлівна, студентка 1 курсу 10 групи ФРГТБ, виступила з доповіддю «Сучасній стан світового та національного ринків спортивних івентів» (науковий керівник: Калачова І.В. д.е.н., проф.);
  • Моторний Олександр Васильович, студент 1 курсу 3ам групи ФРГТБ, виступив з доповіддю «Internet technologies in business processes management» (науковий керівник: Шеєнкова К.А., к.е.н., доц.);
  • Бурдун Юлія Михайлівна, студентка 1 курсу 6 групи ФРГТБ, виступила з доповіддю «Молекулярні технології та здорове харчування: міф або реальність» (науковий керівник: Васильєва О.О., к.т.н., доц.);
  • Козачук Лілія Юріївна, студентка 3 курсу 3 групи ФРГТБ, виступила з доповіддю «3В технології в готельних комплексах» (науковий керівник: Мазур Л.М., к.арх. доц.);
  • Онокало Анастасія В’ячеславівна, Мулік Олеся В’ячеславівна, Нікіфорова Вікторія Андріївна, студенти 1 та 2 курсів ФРГТБ, виступили з доповіддю «Фізичне виховання – запорука формування здорового способу життя» (науковий керівник: Гамов В.Г., Биковська Л.Б., к.п.н., доц.).

У рамках конференції роботу здійснювало 14 дискусійних круглих столів, де було розглянуто такі наукові проблеми:

1. Туристичний потенціал регіонів України

2. Інновінг в туризмі

3. Форсайт гостинності

4. HoReCa: новітні тренди

5. International Hotel and Restaurant Business

6. International Tourism Business

7. Ресторанний креатив

8. Ресторанні технології та сервіс

9. Новітні тенденції розвитку кулінарології

10. Устаткування підприємств готельно-ресторанного та туристичного бізнесу    

11. Проектування та дизайн готелів і ресторанів – складів формування іміджу

12. Охорона праці та цивільний захист у сфері обслуговування

13. Фізика: дослідження якості сировини та харчових продуктів

14. Фізичне виховання в системі цінностей сучасної студентської молоді

На конференції було заслухано 312 доповідей, у т.ч. 210 стендових із 10 навчальних закладів та установ:

  • Київський національний торговельно-економічний університет;
  • Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
  • Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Житомирський торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Коломийський економіко-правовий коледж КНТЕУ;
  • Університет державної фіскальної служби України;
  • Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг);
  • Національний університет харчових технологій;
  • Національний транспортний університет.

За результатами роботи визнано переможців

  • 23 студенти нагороджені дипломами І ступеня;
  • 17 студентів нагороджені дипломами ІІ ступеня;
  • 25 студентів нагороджені дипломами ІІІ ступеня;
  • 18 студентів нагороджені листами подяки.

Учасники та модератори конференції надали свої відгуки та пропозиції щодо піднятої на конференції наукової проблематики.

                              

24.03.2017
redactor
3236
остання редакція 04.07.2017
redactor