logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023»

Загальна інформація

Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Державним торговельно-економічним університетом та Академією професійної освіти «Merkúr» (Словаччина) запрошує до участі в 7-му Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023», який відбудеться 2–3 листопада 2023 року в Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ).

До участі у фестивалі запрошуються студенти та учні профільних закладів вищої і професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва.

Учасники зможуть продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у професійних майстер-класах та освітніх семінарах, здобути нові знання і набути досвіду під час професійного спілкування із шеф-кухарями та шеф-кондитерами міжнародного рівня. До суддівства змагань на 7-му Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023» запрошені знані у всьому світі кулінари та судді Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства.


П Р О Г Р А М А
за посиланням...


Конкурсні змагання 7-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023» оцінюватимуть згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:

  • ART& FOOD-DESIGN. КАЛЕЙДОСКОП ЕМОЦІЙ, ВРАЖЕНЬ, ВІДЧУТТІВ

категорія A

A1. Art.

A2. Art & Food-Design.

  • ПРАКТИЧНІ КОМАНДНІ ЗМАГАННЯ

категорія B

B1. Краща кулінарна школа року – Best Culinary School.

  • ПРАКТИЧНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗМАГАННЯ

категорія С

C1. Страви сучасної української кухні.

С2. Страви автентичної і етнічної кухні.

С3. Best Street Food по-українськи (фьюжн бургери, сандвічі, шаурма тощо).

C4. Best Chef Junior (закуска+основна страва).

С5. Best Pastry Chef Junior.

C6. Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів).

  • ART-CLASS

категорія D

D1. Цукрові квіти (англійська техніка)

D2. Робота з марципана, мастики.

D3. Художня робота з тіста (коровай).

D4. Крафтовий хліб.

D5. Бенто торт.

D6. Сучасна ф’южн українська кухня. Україна у світі.

Переможці будуть відзначені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Кубок Гран Прі отримають переможці Best Culinary School-2023! Решта конкурсантів будуть відзначені дипломом учасника Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023».

Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023» відбудеться 2–3 листопада 2023 року о 10:00 у Державному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото,19.

Ознайомитись з правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю ви можете за посиланням Умови участі у конкурсі та заповнити реєстраційну форму на участь https://forms.gle/o5UrXKj1p2MbY5WF9.  

Кінцевий термін подання заяв – 20 жовтня 2023 року.


Для додаткової інформації звертатись до відповідальної особи:
Марцин Тетяна Олександрівна
+38-063-633-55-76 (Telegram) 

ʼ

05.07.2023
Вінс Валерій Вікторович
3799
остання редакція 02.11.2023
433884