logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності у гуманітарному знанні»

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 22 жовтня 2022 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Образи сучасності у гуманітарному знанні». Захід проходив у режимі прямої online трансляції з дотриманням заходів безпеки.

Конференцію урочисто відкрила з вітальним словом перший проректор з науково-педагогічної роботи Державного торговельно-економічного університету, доктор технічних наук, професор Наталія Притульська.

Модератором міжнародної зустрічі виступили доктор філософії, старший викладач Катерина Федоришина та професор кафедри журналістики та реклами, доктор філософських наук Ольга Добродум, які привітали всіх учасників та наголосили на обговоренні основних питань: громадянське покликання журналістики в контексті гуманітарної кризи, фактори впливу російсько-української війни та пандемії Covid‑19, інформаційна безпека, гібридна війна та актуальні проблеми медіалогії, медіаосвіти та медіареальності.

До привітань та виступів на пленарному засіданні приєдналися закордоні та українські партнери: Євразійський національний університет імені Л.М. Гумільова (Казахстан), Міжнародий центр освітянських та дослідницьких тренінгів (Естонія), Єреванський державний університет (Арменія), Університет Коменського (Словаччина), Академії Полонія (Польща), Бельсько-Бяльської школи фінансів та права (Польща), Зеленогурський університет (Польща), Академії мови іврит (Ізраїль), Університет Орадя (Румунія), Університет Екс-Марсель (Франція), Британський університет в Дубаї (ОАЕ) та науковці Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету охорони здоров’я імені П. Л. Шупика, Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, Державного університету «Житомирська політехніка», Державного податкового університету,  Івано-Франківський національний технічний університет.

У напрямі співпраці науки та теорії, бізнесу та практики з вітальним словом виступив Михайло Петрусяк, управляючий творчим відділом BBDO Ukraine, який є членом журі нагадав про подачу робіт до Всеукраїнського конкурсу торговельної реклами Державного торговельно-економічного університету.

Активне обговорення у міжнародному форматі актуальних питань адаптації журналістської та рекламної діяльності до реалій сьогодення згідно програми продовжили учасники на секційній роботі конференції, де модераторами виступили професор кафедри журналістики та реклами, доктор філософських наук Ольга Добродум та  к. філол. наук, доцент кафедри журналістики та реклами Євген Шкуров.

За результатами Міжнародної науково-практичної конференції планується видання матеріалів, які можна подати до 30.11.22 року за посиланням.

Особлива подяка за вітальне слово завідувачу кафедри підприємництва та маркетингу Івано-Франківського національного технічного університету, доктору економічних наук, професору Ірині Перевозовій, завідувачу кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко та докторанту кафедри журналістики та реклами Яніні Лісун.

Окрема подяка за інформаційну підтримку та популяризацію зустрічі у соціальних мережах університету Творчому Рекламному Об’єднанню Студентів (ТРОС): Богдану Кулинко, Катерині Гнатенко, Діані Гохберг, Катерині Голік, Єві Файвішенко, Ілоні Антонюк та представникам кафедри Євгену Шкурову та Катерині Федоришиній.      

Бажаємо креативних рішень, натхнення, наснаги, цікавих проєктів та нових плідних зустрічей!

Згуртований ДТЕУ – разом ми сила!

Разом до перемоги!

Приєднуйся і дій!

       

21.10.2022
43630
1149
остання редакція 26.10.2022
43630