Рейтинговий список учасників ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства у 2020/2021 році (за результатами рецензування робіт, 3 березня 2021 року)
Загальна інформація
№ з/п Шифр Середній
бал 1. 2. 3. 4. 5. 6. «Екзотичні плоди» 7. Медові десерти «Східні солодощі» 8. «Натуральна шкіра» 9. «Електромобіль»
10.
«Безпечний одяг»
11.
«Парфумовані води»
12.
«Джем абрикосово-морквяний»
13.
«Котик»
14.
«Лісоматеріали»
15.
«Кефір нежирний»
16.
«Ковбасні вироби»
17.
«Оцінка якості»
18.
«Тютюнові вироби»
19.
«ВНЗ 18»