logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
logo
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
img

Навчально-методичне забезпечення дисциплін (обов'язкові компоненти)

готельно-ресторанного бізнесу

Основні компоненти ОП (2021) ПРОГРАМИ СИЛАБУСИ
ОК 1 Іноземна мова за професійним спрямуванням

Тонконог Ірина Віталіївна

Богатирьова Катерина Василівна

ОК 2 Правознавство

Альонкін Олексій Анатолійович

Сухацький Роман Петрович

ОК 3 Філософія Боровська Людмила Олександрівна
ОК 4 Готельна справа Ткачук Тетяна Михайлівна
ОК 5 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Григоренко Олег Михайлович

Криворучко Мирослав  Юрійович

ОК 6 Інформаційні технології у професійній діяльності

Савченко Тетяна Віталіївна

Звєрєв Володимир Павлович

ОК 7 Економічна теорія

Лебедева Лариса Валеріанівна

ОК 8 Товарознавство

Вежлівцева Світлана Петрівна

ОК 9 Ресторанна справа

Юдіна Тетяна Іллівна

Васильєва Олена Олександрівна

ОК 10 Іноземна мова спеціальності

Тонконог Ірина Віталіївна

Богатирьова Катерина Василівна

ОК 11 Інформаційні системи і технології в готельному та ресторанному бізнесі

Ткачук Тетяна Михайлівна

ОК 12 Організація туризму Михайліченко Ганна Іванівна
ОК 13 Менеджмент готелів і ресторанів Расулова Алла Миколаївна
ОК 14 Економіка готелів і ресторанів

Бовш Людмила Андріївна

Охріменко Алла Григорівна

ОК 15 Маркетинг

Полтавська Оксана Володимирівна

ОК 16 Управління дистрибуцією послуг

Расулова Алла Миколаївна

ОК 17 StartUp-тренінг

Ткачук Тетяна Михайлівна

Расулова Алла Миколаївна

Бовш Людмила Андріївна

Охріменко Алла Григорівна

Полтавська Оксана Володимирівна

Зікій Наталія Леонідівна

ОК 18 Бухгалтерський облік Семенова Світлана Миколаївна
ОК 19  Комунікативний менеджмент

Зікій Наталія Леонідівна

Наскрізна програма  практичної підготовки
Робоча програма  практичної підготовки 1, 2, 3
Методичні рекомендації до кваліфікаційної роботи
Програма кваліфікаційного екзамену

29.09.2021
43059
2106
остання редакція 04.02.2022
43059